L'apartament de Son Quimet es troba en un entorn privilegiat a Cadaqués, un municipi singular que manté tradicions i l'aspecte d'un petit poble mariner.

Des de l'apartament de Son Quimet podreu gaudir del mar a la platja del poble però també podreu descobrir el camí de ronda i el paisatge natural que envolta aquest poble amb encant que és Cadaqués. Situat en un carrer empedrat, podreu gaudir d'un vertader entorn típic de Cadaqués. L'estada a Cadaqués permet descobrir la casa-museu de Salvador Dalí a Port Lligat, situat a tants sols uns minuts a peu de Son Quimet. A Son Quimet podreu gaudir de la pau i la tranquil·litat de Cadaqués i de tot l'encant de la Costa Brava.

Cadaqués està situat el bellmig del parc natural del cap de Creus, un espai natural ideal per els amants de la muntanya, les passejades i de les postes de sol davant del mar. Amb tant sols tres quarts d'hora de Cadaqués es pot descobrir Figueres amb el museu Dalí o bé la Basílica de Castelló d'Empúries i gaudir de la millor gastronomia altempordanesa a Roses.